Geopend van: 8.30-14.00 Ma-Vr

Oudervereniging

Op de Agnietenschool hebben we een oudervereniging waar alle ouders automatisch lid van zijn. Het bestuur van de oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar. De oudervereniging zorgt, in samenwerking met het onderwijsteam en ouders, voor de organisatie van diverse evenementen:

Het koffiemoment aan het begin van het nieuwe schooljaar
De schoolfotograaf
Het Sinterklaas- en Kerstfeest
De Nieuwjaarskoffie
Het Winterfeest
De Koningsspelen
De teamverjaardag
De Avondvierdaagse
Het eindfeest
En we vesturen kaartjes naar de leerkrachten een leerlingen bij ziekte, huwelijk, geboorte enz.

Het doel van de oudervereniging is om de band tussen leerkrachten, kinderen én ouders te stimuleren. We zijn er ook om de leerkrachten te ondersteunen bij de activiteiten die er georganiseerd worden, om de schooltijd zo voor iedereen even prettig te maken. Ieder nieuw schooljaar worden de taken van de oudervereniging verdeeld onder de bestuursleden. Er wordt dan samengewerkt met de teamleden bij de voorbereiding en uitvoering van een activiteit. Hierbij betrekken we ook andere (hulp)ouders, zij kunnen zich aan het begin van het schooljaar opgeven om te helpen bij bepaalde activiteiten.

Heb je als ouder interesse om deel te nemen aan de oudervereniging of wil je graag helpen bij de activiteiten als hulpouder? Stuur dan een mailtje naar ov@agnietenschool.nl en wij nemen contact met je op.