Welkom bij ons open huis!

Ook in deze tijd willen we graag met u kennismaken. We ontmoeten u graag op zaterdag 6 november van 10.00 - 12.00 bij ons op school!

Op deze pagina vindt u een vlog over de school, een digitale rondleiding en informatie over ons onderwijs. Om 10.30 uur starten we met een online informatiemoment, waar u uiteraard ook uw vragen kunt stellen. Om deel te nemen klikt u op de button deelnemen en u komt dan automatisch in een Ms Teams meeting terecht!

Graag zien we u op 18 juni om 10.30 uur.

Team van de Agnietenschool

Werken vanuit de relatie

We werken vanuit het kind. Het kind staat bij ons centraal en is uitgangspunt van ons onderwijs. Voordat je tot leren komt, is het van belang om de relatie samen aan te gaan.

Efficiënt werken

We vinden het van groot belang dat er evenwicht is in de weekindeling. We zorgen voor een afwisseling in leren, spelen en werken. We kiezen bewust voor verschillende vormen van instructie.

Onderwijs van nu!

We gunnen onze kinderen onderwijs van nu. We bieden kwalitatief goed onderwijs. Ons onderwijs is modern en vernieuwend op het gebied van inhoud, didactiek en methodiek.

Ouders als educatieve partners

Ouders en school zijn samen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kinderen. We werken nauw samen met ouders en maken waar nodig afspraken over de samenwerking.