Geopend van: 8.30-14.00 Ma-Vr

Over Nathan

• Leerkracht groep 5,6 en 7
  • Werkzaam vanaf 2018 op Agnietenschool

‘Education is not the learning of facts, but the training of the mind to think.’ (Einstein)

Vanuit mijn passie voor sport werk ik graag vanuit een coachende rol als pedagoog en didacticus. Bovenstaande quote omvat in veel opzichten mijn kijk op onderwijs en zie ik dagelijks terug in de onderwijspraktijk op de Agnietenschool. Hierdoor voel ik mij bevoorrecht om sinds twee jaar op de Agnietenschool meester te mogen zijn. Het is geweldig om in samenspraak met mijn collega’s thematisch onderwijs (Expedities) vorm te geven en te zien hoe dit kinderen inspireert en motiveert. Daarnaast ligt voor mij de kracht van ons onderwijs in de portfolio-gesprekken die we vijf keer per jaar met kinderen en ouders voeren. Het stimuleert de ontwikkeling van zelfredzaamheid en eigenaarschap bij kinderen. Gedurende mijn Master Pedagogiek kleurden deze thema’s ook mijn innovatietraject en eindonderzoek.

Mijn werkdagen