Geopend van: 8.30-14.00 Ma-Vr

Over Marianne

• Leerkracht groep 1 en 2
  • Werkzaam vanaf 2017 op de Agnietenschool

Ik ben Marianne te Kiefte en leerkracht in de onderbouw ((groep 1/2) in de groep ‘Guppen’. De Guppen en de Goudvissen zijn de onderbouwgroepen van de Agnietenschool en zitten in de Vissenkom. Ik werk graag met jonge kinderen, omdat ik ze enthousiast, spontaan en origineel vind. Het is belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen en dat ze zich fijn en prettig voelen op school. Ik geloof namelijk dat leerlingen die zich fijn voelen in hun omgeving zich beter kunnen gaan ontwikkelen, kunnen groeien.

In de onderbouw werken we met expedities met betekenisvolle activiteiten in de klas. Deze manier van werken zorgt voor grote betrokkenheid bij de leerlingen. Doordat ze enthousiast zijn over een thema, leren ze over de wereld en worden ze wereldwijs. Als leerkracht geniet ik enorm van de nieuwsgierigheid van kinderen, het zelf laten ontdekken en het met en van elkaar leren tijdens de verschillende activiteiten.

Mijn werkdagen