Geopend van: 8.30-14.00 Ma-Vr

Over Jessica

• Leerkracht groep 7,8 en 9 Leonardo-onderwijs
  • Werkzaam vanaf 2017 op de Agnietenschool

In vriendenboekjes vanuit mijn kleutertijd schreef ik altijd al dat ik juf wilde worden. Kleuterjuf was de wens. Echter, ik heb in mijn gehele werkperiode nog geen hele dag bij de kleuters gestaan. Mijn loopbaan begon in groep 5/6, waarna ik voornamelijk in de bovenbouw heb gestaan.
Mijn eigen middelbare school bestond vooral uit faalangst en onvoldoendes. Ik wist vanaf die tijd vooral hoe ik het niet wilde doen als juf. Ergens heb ik het altijd als een missie gezien om kinderen op de juiste manier te begeleiden op school. Ik vind het enorm belangrijk dat alle kinderen worden gezien en gehoord. Humor en gesprek zijn daarbij wel echt de kernwoorden. Wat is er nou mooier dan een fijne tijd op de basisschool?

Mijn werkdagen